Apphaus.dk

© 2013 Apphaus.dk +45 42 80 28 00 Toftekærsvej 88, 2860 Søborg, Danmark Kontakt
Arbejdsmetode:

Det er i grunden ret simpelt. Uden glade kunder kan jeg ikke drive min virksomhed. Derfor gælder det om at undgå misforståelser og situationer, der kan gøre et ellers behageligt samarbejde dårligt.

Jeg arbejder derfor udfra følgende struktur:

1. Vi mødes og drøfter hvad din app skal kunne og hvad det må koste.
2. Jeg fremsender et oplæg i skitseform og et budget for hvad det kommer til at koste. Har du valgt ”standard-app” bliver det ikke dyrere end 3995,- ex. moms, men der er så også nogen begrænsninger i funktionaliteten. Oplægget er en demo-app/mock-up. (se forneden)
3. Du godkender oplæg og budget. Vi fakturerer ALDRIG mere end budgettet med mindre vi skriftligt er enedes om at det er blevet dyrere.
4. Vi leverer normalt indenfor 14 dage til Apple. Godkendelse i App-store tager ca. 7-10 dage. NB! hvis designfasen er kompliceret, tager det længere tid.
5. Du bliver glad og betaler min fremsendte regning senest 8 dage efter App’en er i App-store.


Arbejdet inddeles i to faser:

1.
Designfasen, hvor vi bliver enige om hvordan app’en skal se ud. Det kan være vi skal bruge ekstern, grafisk, hjælp til dette, men normalt kan det løses inhouse. Arbejdet udmøntes i en demo-app (mock-up), som du godkender. Dette arbejde kan normalt udføres på en uges tid MEN såfremt designet er kompliceret, vil det tage længere tid.
2.
Programmeringsfasen, hvor jeg laver appen efter godkendt demo-app/mock-up. Dette tager normalt ca. 5 arbejdsdage alt efter kompleksitet.